sunnuntai 4. toukokuuta 2008

Oikea vai muotikuvaus?

Louvren lasipyramidi pääsee päivittäin tuhansiin turistien kuviin. Yhtenä päivänä pientä extraa kuviin antoi morsiusparin kuvaus, josta en muuten osaa sanoa, oliko kyseessä oikea pari vai muotikuvaus...







Sen verran intohimolla ja aikaa käyttäen kuvia otettiin, että mieleen tuli kuvaus muoti- tai life style -lehteen. Meikkejä lisättiin ja vaatteita oiottiin, assistentti teki töitä kuvaajan käskystä ja juosta viipotti kohteen ja kameran väliä.






Näistä kuvista ei sitä näe, mutta sekä morsiuspari että kuvaaja-assistentti -pari pääsivät ainakin noin pariin sataan kuvaan eri puolille maapalloa.

Ei kommentteja:

Tietoja minusta

on etelä-haagan täti, joka suhtautuu ympäröivään maailmaan positiivisen uteliaasti. Aiheet käsittelevät niin matkoilla koettuja pieniä iloja kuin kotikaupungin ilmiöitä. Käsittelyyn joutuvat myös itämainen filosofia, feng shui ja sisustus, koska ne ovat kirjoittajan intohimoisia harrastuksia. Tämä blogi ei ole tarkoitettu ryppyotsaisille totuuden hakijoille vaan uudenlaista näkökulmaa ja vapaata tajunnanvirtaa etsiville lukijoille.