lauantai 27. joulukuuta 2008

Katse vuoteen 2009


Oletko Kauris horoskoopissa? 
Varaudu vuonna 2009 alkavaan elämän muutosten sumaan, joka jatkuu...seuraavat 12 vuotta. Ensin sinulle esitellään erilaisia vaihtoehtoja niistä elämän osa-alueista, jotka ovat tärkeimpiä. 

Jos et älyä tehdä muutosta oma-aloitteisesti, ensiesittelystä jonkin ajan kuluttua sinua tuupataan kevyesti oikeaan suuntaan. 

Jos vieläkin pistät hanttiin, saat kovakouraista kohtelua ja sinut tiputetaan muutosten mustaan aukkoon. Mutta, loppu hyvin kaikki hyvin eli tuloksena on sinulle parhaiten sopiva ratkaisu. 

Jaa, että mitä oikein sitten tapahtuu...No, kysy joltain jousimieheltä. Heidän 12 vuoden muutosaikansa on juuri päättynyt ja loppuhuipentuma meneillään. 



Ei kommentteja:

Tietoja minusta

on etelä-haagan täti, joka suhtautuu ympäröivään maailmaan positiivisen uteliaasti. Aiheet käsittelevät niin matkoilla koettuja pieniä iloja kuin kotikaupungin ilmiöitä. Käsittelyyn joutuvat myös itämainen filosofia, feng shui ja sisustus, koska ne ovat kirjoittajan intohimoisia harrastuksia. Tämä blogi ei ole tarkoitettu ryppyotsaisille totuuden hakijoille vaan uudenlaista näkökulmaa ja vapaata tajunnanvirtaa etsiville lukijoille.